Mes découvertes culinaires

Behind the Plate: Canada's Bocuse d'Or Hopeful Chef Keith Pears

Partager sur

Calgary’s Terroir Symposium pulsed with culinary energy last November.

Amongst sizzling demos and insightful talks, I scored a rare chance: meeting Chef Keith Pears, Canada’s hopeful for the prestigious 2025 Bocuse d’Or.

Standing beside him was the legendary Chef Alvin Leung, renowned for his innovative cuisine and proven record of coaching Bocuse d’Or contenders.

Pears, fresh from his National Selection victory, shares his wisdom and culinary quest, guided by Leung, a seasoned Bocuse d’Or coach.

Keith Pears’ new restaurant, Glass Kitchen.

To follow Team Canada at Bocuse d’Or : https://www.chefscanada.com/bocusedor

Moi, c'est Allison !

Épicurieuse de profession, mais surtout par passion, j’informe, divertis et accompagne les mangeurs dans la découverte de plaisirs gourmands.

Abonnez-vous à mon infolettre

C’est la façon la plus simple d’avoir accès à mes découvertes les plus récentes.

Moi, c'est Allison !

Épicurieuse de profession, mais surtout par passion, j’informe, divertis et accompagne les mangeurs dans la découverte de plaisirs gourmands.

Abonnez-vous à mon infolettre

C’est la façon la plus simple d’avoir accès à mes découvertes les plus récentes.

Publicité
Publicité

Filtres

Types de découverte

avr-archives-decouvertes-types-multimedia

Médias d'origine

avr-archives-decouvertes-media

Régions

avr-archives-decouvertes-region

Filtres

Types de découverte

avr-archives-decouvertes-categorie

Médias d'origine

avr-archives-decouvertes-media

Régions

avr-archives-decouvertes-region

Filtres

Types de recette

avr-archives-recettes

Temps de préparation

avr-archives-recettes-temps - slider
5min.30min.